Cranberryfarm De Hoeve: Open Dag tijdens 'Sfeer Proeven in De Hoeve XL'

Zaterdag 23 juni van 10.00 – 16.00 uur organiseert dorp De Hoeve de eerste ‘Sfeer Proeven in De Hoeve XL’: een fiets-en wandelroute door het dorp en omgeving met als startpunt ’t Olde Café. Bezoekers zijn van harte welkom bij diverse open tuinen, de ruiterschool, een scharrel-kippenbedrijf, de zorgboerderij, en ook bij Cranberryfarm De Hoeve.
Als een van de 14 deelnemers houdt Cranberryfarm De Hoeve een bijzondere Open Dag, omdat er op het terrein bij de cranberryvelden meer dan 40 Old Timers van inwoners uit De Hoeve staan opgesteld.  Zeker twintig oogverblindende automobielen uit de 50-er jaren, diverse vrachtwagen-pick-ups, trekkers, solexen, fietsen en andere goed bewaard gebleven verrassingen.
Waar een klein dorp al niet groot in is! Met liefde worden de Old Timers in goede staat gehouden en het is dan ook uitzonderlijk dat ze te bezichtigen zijn. De cranberryvelden staan volop in bloei.
U kunt heerlijk rondwandelen en genieten van de omgeving. Veel soorten ranberrylekkernijen zijn te proeven en te koop. In De Hoeve is van alles te zien en te beleven is op het gebied van natuur, cultuur, kunst, hobby en culinaire specialiteiten. Ook de bekende Stellingwerver schrijver Johan Veenstra is aanwezig met een collectie van zijn boeken. Burgemeester Van Klaveren geeft het startsein voor deze eerste ‘Sfeer Proeven in De Hoeve XL’ met een nostalgisch tintje.
Zie ook: www.dorpdehoeve.nl